Spring til indhold

Vi udfører

Hos Alke Kjøngerskov VVS udfører vi alle former for opgaver inden for VVS, hos både private og virksomheder i Syd-, Midt- og Østjylland.

Vi er dit lokale VVS firma i Tørring, i trekantsområdet, men det forhindrer os ikke i at hjælpe dig uanset hvor du har bopæl eller virksomhed i Syd- Midt- eller Østjylland.

Vi er alsidige og kvalitetsbevidste VVS’er

Hos Alke Kjøngerskov VVS går vi op i at udføre et kvalitetsbevidst stykke arbejde og yde et højt serviceniveau, for at tilfredsstille dine ønsker og krav.
For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores målsætning altid at levere et godt stykke arbejde, der indfrier dine forventninger, hvad angår den indgåede aftale. Et godt håndværk er vores ansvar.

Vi løser alle former for opgaver

  • Vi udfører Entreprise ved nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri
  • Vi hjælper med modernisering af badeværelser, køkkener og varmeinstallationer
  • Vi yder service af varmepumper, fjernvarmeinstallation og gasfyr

Vil du have mere information om os og vores arbejdsopgaver, eller et uforpligtende tilbud?
Så er du meget velkommen til at kontakte os på 76 90 50 90 eller alke@alkevvs.dk. Vi står altid til rådighed med yderligere oplysninger og vi kommer gerne ud til dig til eventuelt et personligt møde.

Hos Alke Kjøngerskov VVS er vi troværdige og kompetente medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe dig med et smil og positivitet.

Mangler du en VVS’er i Syd-, Midt- eller Østjylland?

Står du med en VVS-opgave og mangler en VVS-installatør i Syd-, Midt eller Østjylland, som kan løse alle former for opgaver inden for VVS?
Så kontakt os allerede i dag, på telefon 76 90 50 90 eller skriv en mail til os på alke@alkevvs.dk og lad os hjælpe dig.

Alke Kjøngerskov VVS giver gerne en hjælpende hånd, hvad enten det er private eller virksomheder. Et godt håndværk er vores ansvar.