Spring til indhold

Varmepumpe

Varmepumper til Syd-, Midt- og Østjylland

– Vi har grønne ambitioner for dig, virksomheder og miljøet

Hos Alke Kjøngerskov VVS bestræber vi os på at være private og virksomhedsejernes foretrukne samarbejdspartner, i Syd-, Midt- og Østjylland. Derfor tilbyder vi naturligvis også installation af klimavenlige energiløsninger.
Vidste du eksempelvis, at du kan spare mange penge på din elregning og reducere dit CO2-udslip ved at vælge en varmepumpe som din energiløsning? Varmepumper anvender luftens naturlige varme, så din husstand eller virksomhed får produceret varmeenergi hele året rundt.
Det gør varmepumper til den billigste og mest energisparende løsning på sigt.

Vi tilbyder opsætning og installation af tre forskellige bæredygtige energikilder

I kraft af vores faglighed er vi opmærksomme på den miljøbelastning, som nogen energikilder bidrager med, og vi ønsker derfor at give vores kunder muligheden for at prioritere et bæredygtigt valg. I dette afsnit kan du læse mere om fordelene ved de tre forskellige varmepumper, som vi tilbyder, så du kan tage et informeret valg om din nye energikilde

Jordvarmepumpe

En jordvarmepumpe er en god løsning for dig, der har en stor grund med mulighed for nedgravning af jordvarmeslanger. Jordvarme er en meget energieffektiv løsning, da den udnytter den varme, der er lige under jordoverfladen – ca. én meter nede i jorden. Med en jordvarmepumpe opvarmes både din bolig og dit brugsvand, og det er dermed en løsning, der garanterer dig en økonomisk gevinst og er fordelagtig for miljøet.

Luft til Vand varmepumpe

Har du en eksisterende varmeinstallation og et ønske om at udskifte varmekilden fra f.eks. et oliefyr til et mere økonomi- og energibevidst løsning?
Så ligger valget på en Luft til Vand varmepumpe. Denne form for varmepumpe overfører energi til vandet i dit centralvarmeanlæg. Hertil anbefales det at installere en akkumuleringstank i forbindelse med Luft til Vand varmepumpe.

Luft til Luft varmepumpe

En Luft til Luft varmepumpe er brugbar til eksempelvis et sommerhus, hvor der ikke er et eksisterende centralvarmeanlæg. Denne form for varmepumpe er lille og meget nem at montere. Hvis du ønsker at forbedre dit indeklima i dit sommerhus eller lignende, så er en Luft til Luft varmepumpe en rigtig god løsning, da du med denne løsning undgår fugtig luft. Denne varmepumpe er samtidig en billig måde at få opvarmet huset hurtigt efter behov.

Installation og service af varmepumpe

Hos Alke Kjøngerskov VVS er vi med dig fra start til slut i processen. Vi står både for installationen og service af din varmepumpe i Syd-, Midt og Østjylland, så du nemt og trygt kan få udskiftet din gamle energikilde med en miljøvenlig og billig opvarmningsmetode. Som det fremgår af vores introduktion til de tre løsninger, er der variation i, hvordan varmepumperne teknisk udvinder varme, og monteringen ser derfor også forskellig ud afhængig af typen. Vi har bred erfaring inden for alle løsningerne, og vi forklarer gerne, hvad vi foretager os under processen, så du kan blive klogere på din nye energikilde.

Service

Hos Alke Kjøngerskov VVS tager vi os af det årlige serviceeftersyn, vedligeholdelse og support af dit varmepumpeanlæg.
Regelmæssig service vil sikre din varmepumpe giver bedst mulig effekt, høj ydelse og den har længere levetid. Et service abonnement handler egentlig mest om tryghed. Tanken om, at du altid har varme i hjemmet og du har et stærkt team bag dig, hvis der skulle være driftsforstyrrelser.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige varmepumper, montering og service. Vores kyndige medarbejdere kan vejlede dig i forbindelse med valget af varmepumpe, så du er sikker på at bestille den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Kontakt os på telefon 76 90 50 90 eller på mail alke@alkevvs.dk.