Spring til indhold

Modernisering eller renovering

af dit nye køkken eller badeværelse

Hos Alke Kjøngerskov VVS er vi eksperter inden for renovering af køkken og badeværelser, og derfor får du altid den bedste service når du har brug for det.

Badeværelset er det rum i boligen, der er mest krævende at renovere, fordi der både er bygemæssige krav til installationer og vådrumskonstruktioner.
Ved renovering af et badeværelse stilles der strenge krav til vægkonstruktioner, materialer og overflader – især i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst. ​Badeværelse renovering kræver desuden involvering af en række forskellige og autoriserede faggrupper.

Ofte skal der både bruges en VVS-tekniker, en murer, en tømrer, en maler og en elektriker. Til tider kan det endvidere være nødvendigt med en kloakmester. Ikke nok med, at der skal bruges forskellige faggrupper, de forskellige håndværkere skal ofte også til, ad flere omgange og i den rigtige rækkefølge.

Undgå spildtid – kontakt os

Det kan være noget af en opgave at koordinere, og er der ikke en stram koordinering/planlægning, går der ofte en del tid til spilde mellem de forskellige faser. Derfor er vi altid behjælpelige med denne proces.

Ring til os på telefon 76 90 50 90 eller skriv til alke@alkevvs.dk. Vi hjælper fra skitse til færdigt arbejde.