Spring til indhold

Service og vedligeholdelse

af VVS installationer

Hos Alke Kjøngerskov VVS tilbyder vi service af VVS- og energi-installationer i Syd-, Midt- og Østjylland.

Service og vedligeholdelse af energi-installation

Hos Alke Kjøngerskov VVS tilbyder vi service af energi-installationer i Syd-, Midt- og Østjylland. Vi har blandt andet specialiseret os i service og vedligeholdelse af varmepumpe- og fjernvarme-installationer, hos private og virksomheder.

Vores medarbejdere modtager løbende uddannelse, for at være med på de nyeste teknologier.

Få en fast aftale eller få service efter behov

Meget af vores service og vedligeholdelse af VVS- og energi-installationer handler om udskiftning af vandhaner, toiletter, varmevandsbeholdere og af løbende service af varmesystemer. Vi sørger i samme forbindelse for at have en løbende dialog med kunderne, hvor vi samtidig kommer med tips til den daglige vedligeholdelse. Vi giver også tips, så du nedsætter risikoen for problemer.

Når vi har faste aftaler om service i helårsboliger og erhvervsejendomme, kan vi samtidig tilse de mere ordinære VVS installationer som vandhaner og toiletter, men også ventilations systemet.

Ring til os for at høre hvad vi kan tilbyde

Hvis du har brug for VVS service eller hvis du ønsker en fast VVS serviceaftale til dit hus eller din ejendom, så kan du kontakte os hos Alke Kjøngerskov VVS for at få et uforpligtende tilbud.
Ringe til os på telefon 76 90 50 90. Du kan også vælge at sende e-mail til os alke@alkevvs.dk.