Spring til indhold

Fjernvarme

Fjernvarme i Østjylland

– Fjernvarme er et billigt og miljørigtigt valg

Hos Alke Kjøngerskov VVS har vi opnået en stor faglig kompetence inden for etablering af fjernvarme, samt vedligeholdelse og service af fjernvarmeinstallationer. Vi bestræber os på at være private og virksomhedsejernes foretrukne samarbejdspartner og vi tilbyder naturligvis billige og miljøvenlige energiløsninger.

Fjernvarme kan typisk give dig besparelser på helt op mod 25% sammenlignet med opvarmning via et traditionelt oliefyr. Det er samtidig en miljøvenlig opvarmningsløsning, der er billig at installere, og fjernvarme kan derfor være ren gevinst for både private, virksomheder og institutionsejere.

Udskift oliefyr til fjernvarme

Vi anbefaler bl.a. fjernvarme til dig, hvis du i forvejen har en varmeinstallation af ældre dato, såsom et oliefyr og du derfor ønsker en grønnere energiløsning. Det er ikke alle steder det er muligt at blive tilkoblet fjernvarmesystemer, og dertil har vi naturligvis alternativer – såsom varmepumper – som vi gerne tager en snak om i fællesskab.
Fjernvarme er gennemsnitligt set den mest miljøvenlige samt billigste løsning inden for boligopvarmning, hvilket drager mange af vores kunder til at vælge netop denne løsning. Vi har opnået en stor viden om de forskellige typer fjernvarmeinstallationer, så vi kan vejlede dig om præcis den løsning, der bedst vil imødekomme din bolig og dine energibehov. Du kan indhente et godt tilbud allerede i dag.

Servicetjek af fjernvarmeanlæg i Østjylland

Eftersom et fjernvarmeanlæg – ligesom alle andre energi-installationer – er en nødvendig del af hverdagen, er det vigtigt, at du husker at få foretaget servicetjek af dit anlæg. Det er en meget kedelig situation akut at stå uden varme i boligen eller varmt vand, og dette kan meget ofte forebygges ved regelmæssige servicetjek af dit fjernvarmeanlæg.
Du kan altid kontakte os hos Alke Kjøngerskov VVS i forbindelse med service af dit fjernvarmeanlæg, så du er sikret, at det enten fungerer optimalt eller får udbedret eventuelle fejl.

Kontakt os allerede i dag

Vi sidder klar på henholdsvis telefon 76 90 50 90 eller via mail alke@alkevvs.dk til at give dig kyndige råd og vejledning i forbindelse med fjernvarme. Vi kommer også gerne og aflægger dig et besøg, hvor vi kan gennemgå din nuværende installation og derpå udforme et uforpligtende tilbud på installation af fjernvarme.