Om os

Tekst her

Om Alke Kjøngerskov VVS ApS

Hos Alke Kjøngerskov VVS ApS er vi dedikerede til at levere fremtidssikrede løsninger inden for vand, varme og sanitet. Vores ekspertise spænder fra grundigt kendskab til bygningskonstruktioner og installationer til vedligeholdelse og renovering, hvor vi sikrer, at alt fungerer optimalt. Vi projekterer nøje dine opgaver for at garantere gennemtænkte konstruktioner og god kvalitet, når du har brug for nye anlæg, renovering, udbedring af skade eller nye installationer.

Som din lokale VVS-firma i Tørring, beliggende i trekantsområdet, er vi gearet til at assistere både private og erhverv i hele Syd-, Midt- og Østjylland. Uanset hvor du befinder dig i regionen, står vores team klar til at hjælpe.

Tekst her

Alsidighed og kvalitetsbevidst

Vi er stolte af vores alsidighed og kvalitetsbevidsthed. Vi stræber efter at yde et højt serviceniveau og udføre arbejde, der lever op til alle dine forventninger. Vores mål er at sikre den fortsatte udvikling af vores fag ved konsekvent at levere godt håndværk.

Vores ydelser inkluderer bl.a.:

  • Totalentreprise ved nybyggeri og renoveringer.
  • Modernisering af badeværelser, køkkener og varmeinstallationer.
  • Vedligeholdelse af varmepumper, fjernvarmesystemer og gasfyr.
  • Udbedringer af skader og rørbrud

Hos Alke Kjøngerskov VVS står et team af kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig med et smil og en positiv indstilling. Vi arbejde er at give en hjælpende hånd til både private boliger og erhvervsvirksomheder med specialiseret viden.

For mere information om vores tjenester eller for et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at tilbyde yderligere oplysninger eller arrangere et personligt møde, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Spørgsmål?

Kontakt os

Lad Alke Kjøngerskov VVS være din partner i VVS-løsninger, hvor godt håndværk er vores ansvar.